Höga betyg och effekt

Våra Mindworkout-pass är skapade för att smidigt tränas av många, oberoende av deltagarnas vana och förkunskaper. De passar för alla hjärnor. Och de är gjorda för att tränas med repetition, precis som fysiska gruppträningspass (om än lite mindre svettigt ;-)

Tusentals deltagare har sedan starten återkopplat med sin feedback. Vår målsättning är att träningspassen ska vara givande och skapa positiv förändring. Vi är glada och stolta över att deltagarna i genomsnitt ger passen betyg 5 (av max 6) i hur givande de upplevs, och att deras välbefinnande ökar med i genomsnitt 25%, ofta ännu mer. Vilka andra hälso- och arbetsmiljöinsatser ger de goda effekterna för samma lilla satsning?

 
Jag känner mig alltid mer alert och klartänkt efter Mindworkoutpassen. Det är lättare att fokusera och få saker gjort. Mer avspänd skärpa helt enkelt
— Mindworkout deltagare
 
 

Buffé av utvalda favoriter

BRED MIX AV TRÄNINGSPASS

Vi har ett brett utbud av speciellt utvalda mentala träningsverktyg. Och vi fyller på successivt med nya bra pass utvecklade tillsammans med våra specialister. 

Passen har olika huvudinriktningar, som du kan läsa om lite längre ned på sidan. De kan även hållas på engelska.  

Hur går det till?

Passen leds live på schemalagda tider av en erfaren instruktör som guidar genom övningarna. Det är ingen eller liten interaktion mellan deltagarna.

  • Träningen genomförs sittande, i ett vanligt konferensrum på arbetsplatsen eller via online möte.

  • Inga särskilda förmågor eller förberedelser krävs. Bara att anmäla sig, boka i kalendern och vara med.

  • En penna och en anteckningsbok behövs ibland.

Blanda för bästa resultat

helhetsträning

Vårt breda utbud bidrar till en mental helhetsträning. Det kan vara svårt att veta vad man behöver träna på för att bli mer hjärnstark. Därför har vi i samarbete med våra specialister tagit fram varierande och anpassade pass för att kunna ge dig möjligheten att få ut ett så bra resultat som möjligt. Kanske hittar du någon eller några favoriter som du känner att du behöver träna mer på.

Våra erfarna instruktörer leder dig igenom passen, så sätt dig till rätta, andas in, andas ut och låt dig guidas genom ditt mentala träningspass.

Övning ger färdighet

Precis som med all annan träning så ger övning färdighet. Ju mer du tränar desto bättre blir effekten. Att ändra sina inkörda vanor är bland det svåraste som finns, men inte omöjligt. Regelbundna Mindworkout-pass stödjer dig att skapa önskade varaktiga resultat.

Lycka till med din mentala träning!

 

 

Huvudinriktningarna på passen

Återhämtning/Aktiv vila
Träning i fokus och medveten närvaro, stressreducering, ökad tillgång till sin kognitiva förmåga med MBKT, SOAS mm.

Färdighetsträning
Tekniker för coachande förhållningssätt, stresshantering, kommunikation, personlig effektivitet mm.

Motivation/Energi
Målträning, visualisering, refraiming, identifiera drivkrafter mm.

Personlig utveckling
Leda sig själv, självkänsla, personliga värderingar med bas i olika psykologiska modeller.

Hjärngympa
Tekniker för nya synapser i hjärnan, hålla igång tidigare kopplingar, minnesträning mm.

Specialister & Instruktörer

Mindworkout är ett nav som samlar erfarna specialisters kompetens och gör ett urval av deras tjänster lättillgängliga för många. Basen i vårt utbud är Mindworkout-passen som är utformade tillsammans med specialister och leds av erfarna instruktörer. Du kan även komplettera din Mindworkout med tjänster från våra partners som till exempel personlig mental träning, coachning, grupputveckling, kurser, föredrag, tester m.m. Läs mer här…

Vi på Mindworkout har inte bara valt instruktörer efter kompetens utan även att de brinner för denna typ av mental träning. Vi tror att denna entusiasm smittar av sig på er deltagare och ger i slutändan ett bättre resultat.

 

Så här fungerar Mindworkout-pass

Deltagarna tränar hjärnan med mentala träning, i gruppträningspass á 30 minuter. Passen är utvecklade av flera olika utvalda specialister.

  • Omedelbar effekt: Stressnivån regleras, energinivån ökar och tillgången till hjärnans kapacitet ökar, vilket förbättrar fokus, beslutsförmåga, kreativitet, EQ med mera.

  • Långsiktiga effekten vid upprepad träning: Förmåga att använda de mentala verktygen på egen hand i vardagen. Ökad stresstålighet, förmåga att hantera förändringar och motgångar, (resilience). Ökad hälsa, välbefinnande och glädje. Ökad produktivitet.

  • Passen leds live på schemalagda tider av en erfaren instruktör som guidar genom övningarna, utan interaktion mellan deltagarna.

  • Övningarna utförs sittande på stol, i ett vanligt konferensrum på arbetsplatsen eller via online möte. På svenska eller engelska.

  • Alla passen är fristående. Inga särskilda förmågor eller förberedelser krävs. Bara att anmäla sig, boka i kalendern och vara med.